Service

Bij aanvang maken we met u een nulmeting; wat is de huidige situatie en waar moet uw organisatie uitkomen met de Mercash-software? Dit levert een pragmatische blauwdruk op. Samen met u werken we naar dat mooie resultaat toe.
Meer over implementatie

Een vlotte inrichting zorgt dat u optimaal van start kunt. Bij Mercash zetten we onze ruime ervaring in verschillende branches in voor u. De kennis uit eerdere implementatietrajecten gebruiken we voor volgende projecten. Zo blijven we werken aan de beste aanpak voor u.
Neem contact op

Zodra u werkt met de HR-software van Mercash, houdt onze betrokkenheid niet op. De gedreven en ervaren consultants kunnen u verder ondersteunen. En heeft u praktische vragen? Dan staat onze Servicedesk voor u klaar.
Naar Servicedesk

Soms in het prettig alle informatie bij elkaar in een pdf-bestand te hebben. We hebben alle beschikbaar downloads op een rij gezet.
Naar downloads

Haal meer uit de software Mercash HRM en Salaris met onze taakgerichte bijeenkomsten. Gegeven door onze deskundige consultants die uw praktijk kennen en uitgebreide inrichtingservaring hebben.
Naar kennissessies

Kunt u, in vakantieperiode of de bekende piek en ziek, een extra professional gebruiken om uw HR- en salarisadministratie uit te voeren? Huur een collega van Mercash in.
Naar interim diensten