Service van Mercash Mercash

Service

Na de keuze voor de software van Mercash volgt de stap naar realisatie.
Samen werken we naar de meest efficiënte en effectieve inrichting.

Aanpak

Bij aanvang maken we met u een nulmeting; wat is de huidige situatie en waar moet uw organisatie uitkomen met de Mercash-software? Dit levert een pragmatische blauwdruk op. Samen met u werken we naar dat mooie resultaat toe.

Meer over implementatie

Inrichting

Een vlotte inrichting zorgt dat u optimaal van start kunt. Bij Mercash zetten we onze ruime ervaring in verschillende branches in voor u. De kennis uit eerdere implementatietrajecten gebruiken we voor volgende projecten. Zo blijven we werken aan de beste aanpak voor u.

Neem contact met me op

Servicedesk

Zodra u werkt met de HR-software van Mercash, houdt onze betrokkenheid niet op. De gedreven en ervaren consultants kunnen u verder ondersteunen. En heeft u praktische vragen? Dan staat onze Servicedesk voor u klaar.

Naar Servicedesk

Downloads

Soms in het prettig alle informatie bij elkaar in een pdf-bestand te hebben. We hebben alle beschikbaar downloads op een rij gezet.

Naar downloads

Kennissessies

Haal meer uit de software Mercash HRM en Salaris met onze taakgerichte bijeenkomsten. Gegeven door onze deskundige consultants die uw praktijk kennen en uitgebreide inrichtingservaring hebben.

Naar kennissessies