skip to Main Content

Op 8 september aanstaande organiseert Mercash in samenwerking met Cordemeyer & Slager Advocaten het seminar Basis arbeidsrecht. Het seminar zal aanvangen om 10:00 uur tot 15:00 uur, tussentijds onderbroken met een uur lunchpauze en vindt plaats op het kantoor van Mercash in Hoorn. Op toegankelijke wijze worden de principes van het arbeidsrecht behandeld. Marion Hagenaars en Mirjam Scheper advocaten werkzaam bij Cordemeyer & Slager, zullen – interactief met u – diverse onderwerpen behandelen en toelichten aan de hand van actuele rechtspraak en wetgeving. Tijdens het seminar zal er voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen. Na het seminar bent u weer up to date en (beter) in staat zijn om zowel de belangen van de werkgever als werknemer te behartigen. Het seminar is bewust kleinschalig van opzet. Het aantal plaatsen is zodoende beperkt.

Voor wie:

Iedereen die zich bezighoudt met HR in brede zin en behoefte heeft aan een opfrismoment of juist kennismaking met de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

Kosten:

De kosten voor deelname zijn € 150,00 per persoon (inclusief lunch en koffie/thee/water/frisdrank).

Aanmelden:

U kunt zich persoonlijk aanmelden via onderstaande link. U ontvangt voorafgaand aan het seminar alle praktische informatie van ons.

U kunt zich hier aanmelden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0229-282161 en via email edwin.vandervuurst@kenmerc.nl

Back To Top