skip to Main Content

Salaris

Inrichting op maat

De flexibele opbouw van Mercash Salaris biedt u alle gewenste voordelen. Alle regelingen in uw organisatie kunt u met onze HR- en salarissoftware toepassen. Voorbereidingen op wijzigingen in wet- en regelgeving hoeft u niet meer te treffen; onze salarisoplossing voert deze automatisch door.

Betrouwbaar

Mercash Salaris werkt met een helder en efficiënt uitgangspunt. Op vier niveaus kunt u regelingen of waarden ingeven: globaal, bedrijven, werknemers of dienstverbanden. Een extra niveau aanbrengen, bijvoorbeeld per afdeling of op kostenplaats, is ook mogelijk. Een regeling op het hoogste niveau werkt voor iedereen door, tenzij u op een ander niveau een afwijkende regeling of waarde opgeeft. Door deze slimme aanpak blijft invoer per medewerker tot het minimum beperkt.

Effectief

De salarissoftware is gemaakt voor úw dagelijkse salarispraktijk. Heeft u medewerkers met meerdere dienstverbanden? Mercash Salaris verwerkt ze effectief. Maximering basisuurloon voor bijvoorbeeld ziekengeld ort of ziekengeld meeruren? Vanzelfsprekend mogelijk. Meeruren overwerk, ziekte-uren in verschillende percentages, reiskosten met belaste én onbelaste vergoeding? Het is geen probleem met Mercash Salaris.

Persoonlijke ondersteuning

Bij Mercash houdt de ondersteuning aan u niet op als de HR- en salarisadministratie is ingericht. U kunt altijd contact opnemen met de Servicedesk voor persoonlijke en professionele antwoorden op uw praktische vragen.
Naar Servicedesk

Duidelijke rapportages

Mercash Salaris maakt berekeningen met terugwerkende kracht en daarmee herverloning mogelijk, evenals digitale aangiftes en duidelijke managementrapportages. Met Mercash ESS en MSS raadplegen uw medewerkers en lijnmanagers online de relevante gegevens zoals hun loonstrook of afdelingsinformatie.
Meer over rapportages

Microsoft Dynamics

Met Mercash Salaris en Mercash HRM gebruikt u het efficiënte salaris- en HR-systeem dat volledig is geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. Ondersteuning van uw cao en uw bedrijfsregelingen, het is allemaal met deze flexibele modules mogelijk. En dat gebeurt volautomatisch, u hoeft maandelijks alleen de uitzonderingen door te geven.
Lees verder

Back To Top