skip to Main Content
Rainbow Solutions

Rainbow Solutions is een Microsoft Gold Certified Partner gespecialiseerd in de levering en invoering van bedrijfsbrede oplossingen. Zij richten zich op de ontwikkeling, verkoop en implementatie van brancheoplossingen die volledig zijn geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV.

Speciaal voor de branche Grafimedia werd het productportfolio Rainbow Graphics ontwikkeld. Dit een ‘Total Proces Solutions’-portfolio. De functionaliteit dekt alle voorkomende processen binnen een modern GrafiMedia bedrijf. Het bevat modules voor financiën, inkoop/verkoop, calculatie, planning, klantvoorraden, transport, projectadministratie, serviceadministratie, abonnementsbeheer, advertentieverkoop, CRM, JDF/JMF, E-commerce en zeer uitgebreide managementrapportage mogelijkheden.

Rainbow, partner van Mercash

Het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde NaviTrans biedt de logistieke dienstverleners de mogelijkheid om alle processen in één systeem vast te leggen. U kunt gegevens vastleggen met betrekking tot bijvoorbeeld transport over weg, zee, lucht, spoor, opslag van goederen van derden, VAL etc. Waar Microsoft Dynamics NAV zorg draagt voor algemene functionaliteiten zoals de financiële boekhouding, voorraad, en CRM, ondersteunt Rainbow NaviTrans de operationele processen.

Branches: GrafiMedia en Logistiek
Adres: Gerdina’s Hof 61, 4191 MX Geldermalsen
Telefoon: +310345471320
Meer informatie: www.rainbowsolutions.nl

Back To Top