skip to Main Content

Wie, wanneer en waarvoor?

Als u Mercash inschakelt zijn er meerdere personen vanuit verschillende partijen betrokken. Denk hierbij aan de betrokkenen vanuit uw organisatie als opdrachtgever, de Microsoft NAV-partner en medewerkers vanuit diverse afdelingen binnen Mercash. Een goede afstemming over de planning en de voortgang is dan ook van groot belang. Binnen Mercash loopt deze afstemming via één centraal punt: het projectbureau.

Projectbureau MercashRolverdeling

Bij Mercash speelt daarin Bart Hagtingius, als coördinator projectbureau een centrale rol. Daarnaast kunt u in het project te maken krijgen met Mercash-consultants, de Servicedesk en uw accountmanager. Een overzicht van de concrete rolverdeling binnen Mercash op een rij.

  • Algemene vragen over planning, voortgang van een project of een verzoek tot inschakelen van onze consultants, kunt u afstemmen met het projectbureau.
  • Inhoudelijke vragen tijdens de lopende implementatie stemt u af met de betrokken Mercash-consultant. Betrek het projectbureau erbij als het gaat om ondersteuning op dagen waarop de consultant niet voor u is ingepland.
  • Is de implementatie of het project afgelopen, dan wordt u via het projectbureau overgedragen aan onze servicedesk. Inhoudelijke vragen of issues dient u dan online in via de SelfServiceDesk.
  • Wilt u uw software uitbreiden of de dienstverlening aanpassen, dan kunt u contact opnemen met accountmanager Edwin van der Vuurst.

Het projectbureau is te bereiken via +31 229 282 161 of projectbureau@mercash.nl

Back To Top