skip to Main Content

Prodware

Wie, wat, waar, wanneer, hoe en waarom? Vragen die u snel moet kunnen beantwoorden en dus wilt u alle relevante informatie binnen handbereik, uit alle onderdelen van uw bedrijf.

Prodware, partner van Mercash

Prodware (voorheen Qurius) helpt u om dit voor elkaar te krijgen. Niet met een doorsnee IT-systeem en eilandoplossingen, maar met een branchegerichte (standaard)oplossing die uw manier van werken ondersteunt en stroomlijnt.

Prodware ontwikkelt, verkoopt, implementeert en onderhoudt ‘geïntegreerde bedrijfsbrede software’. Dit lijkt een mondvol, maar in feite is het heel simpel: zij bieden één systeem voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen en informatiestromen. Wat hen betreft moet zo’n geïntegreerde software-oplossing zo functioneel mogelijk zijn: het moet alles bezitten wat uw bedrijf nodig heeft om zijn activiteiten goed uit te kunnen voeren. Eén bron voor alle relevante informatie voor en over medewerkers, klanten, leveranciers en partners.

Met de veranderende wet- en regelgeving en de toenemende informatiebehoefte is bedrijfsbrede automatisering een ‘must’ voor verzorgings- en verplegingshuizen, thuiszorg-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorgorganisaties. Q-Zorg, het zorginformatiesysteem van Prodware voorziet hierin door bedrijfsbreed de processen in de zorg te ondersteunen: van cliënt- en productieregistratie tot dienstrooster- en capaciteitsplanning.
De basis van Q-Zorg is de standaardsoftware van Microsoft Dynamics NAV. Hiermee wordt onder meer de financiële, personeels- en salarisadministratie ondersteund. Door dit standaardplatform te combineren met de benodigde branchespecifieke aanvullingen zorgt Q-Zorg voor vergaande ondersteuning van bedrijfsprocessen in de zorg.

 

Branches: groothandel, industrie, logistiek & transport, milieu- en nutsbedrijven, nonprofit-sector, technische dienstverlening, zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, zorg.
Adres (hoofdkantoor): Van Voordenpark 1A, 5301 KP Zaltbommel
Telefoon: +31418683500
Meer informatie: www.prodware.nl

Back To Top