Het verhaal van Mercash

In 2000 begon Mercash aan de ontwikkeling van HR- en salarissoftware.
Met een leeg vel papier en twee belangrijke overtuigingen.

De eerste was dat je niet moet proberen bestaande software met veel pijn en moeite om te buigen naar de moderne mogelijkheden. Beter kun je geheel opnieuw beginnen.
De tweede overtuiging was aansluiten bij een breed platform, dat goede ontwikkelingsmogelijkheden biedt en een vertrouwde standaard voor gebruikers. Dat platform werd Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics NAV, het platform voor uw Mercash software
Verrassend voorspelbaar

Vernieuwing en voortdurende ontwikkeling, het is nodig, dat weet Mercash, dat weten onze medewerkers. Onze kennis op het gebied van HR en salaris maakt dat we altijd een paar stappen op onze klanten vooruit denken en handelen. Daarbij waken we er voor gouden bergen voor te spiegelen die in de praktijk hoopjes stof blijken te zijn. Integendeel, we werken graag met partijen samen op basis van een gezonde en reële kijk op de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Ons team

Trots

Mercash heeft in 15 jaar een mooie naam opgebouwd in de markt van salaris- en HRM-software oplossingen gekoppeld aan de Microsoft Navision software. We spreken dezelfde taal als onze klanten. Eerlijk en transparant zijn bij ons kernwoorden. Met een overzichtelijk en gedreven team gaan we voor een vorm van samenwerken dat we omschrijven als ‘persoonlijk partnerschip’.

Actuele berichten

Herplaatsingsverplichting = Overleg!
Wijziging Minimumloon 2018

Wijziging minimumloon 2018

Wijziging minimumloon januari 2018 In januari 2018 wijzigt weer het een en ander op het…

Lees verder

Wie beoordeelt de werknemer?

Een rechter die het functioneren van een werknemer beoordeelt? Een werknemer die zijn beoordeling bij…

Lees verder
Scroll Up