skip to Main Content

Het verhaal van Mercash

In 2000 begon Mercash aan de ontwikkeling van HR- en salarissoftware. Met een leeg vel papier en twee belangrijke overtuigingen. De eerste was dat je niet moet proberen bestaande software met veel pijn en moeite om te buigen naar de moderne mogelijkheden. Beter kun je geheel opnieuw beginnen.

De tweede overtuiging was aansluiten bij een breed platform, dat goede ontwikkelingsmogelijkheden biedt en een vertrouwde standaard voor gebruikers. Dat platform werd Microsoft Dynamics NAV.  Inmiddels zijn we daarmee toe aan de volgende generatie platform: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Mercash is Microsoft Partner, met onze unieke propositie voor e-HRM en salaris software.

Jörgen Zink (directeur): elke dag zet het team van Mercash een volgende stap voor de HR-en Salaris-toekomst van onze klanten.

Verrassend voorspelbaar

Vernieuwing en voortdurende ontwikkeling, het is nodig, dat weet Mercash, dat weten onze medewerkers. Onze kennis op het gebied van HR en salaris maakt dat we altijd een paar stappen op onze klanten vooruit denken en handelen. Daarbij waken we er voor gouden bergen voor te spiegelen die in de praktijk hoopjes stof blijken te zijn. Integendeel, we werken graag met partijen samen op basis van een gezonde en reële kijk op de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Trots

Mercash heeft de afgelopen jaren een mooie naam opgebouwd in de markt van salaris- en HRM-software oplossingen gekoppeld aan de Microsoft Dynamics software. We spreken dezelfde taal als onze klanten. Eerlijk en transparant zijn bij ons kernwoorden. Met een overzichtelijk en gedreven team gaan we voor een vorm van samenwerken dat we omschrijven als ‘persoonlijk partnerschip’.

Actuele berichten

Mercash integratie met Microsoft Dynamics

Mercash ondersteunt Dynamics 365 Business Central Mercash biedt de software aan op het nieuwe platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Daarmee verdwijnt de naam Microsoft Dynamics NAV. Business Central is te gebruiken met Mercash om uw bedrijfsprocessen verder te verbinden…

Beoordelaars in Mercash Recruitment Services

Beoordelaars in Mercash Recruitment Services Met uitlevering van Mercash 5.30 kunt u ook beoordelaars autoriseren voor bepaalde mogelijkheden in Mercash Recruitment Services. Zo kunt u nu aan vacatures beoordelaars koppelen, bijvoorbeeld de manager die de kandidaten selecteert. Door de uitgebreide autorisatie…

Uitbetalen van vakantiedagen

December is bij uitstek de maand om niet-opgenomen vakantiedagen uit te betalen. Werkgevers staan niet of te weinig stil bij de waarde van een vakantiedag.  Het is toch zaak om dit te doen, want verkeerde waardebepaling kan tot vijf jaar…

Back To Top