skip to Main Content
Opmerkelijke verbeteringen met NAV2015

Op basis van de nieuwste versies Microsoft Dynamics NAV2013R2 en NAV2015 biedt Mercash u vele nieuwe mogelijkheden en voordelen voor uw HR- en salarisadministratie. U krijgt onder meer: beter overzicht, meer tijdswinst, goede samenwerking met Office 365. En, nog een groot voordeel: u kunt mobiel werken via een tablet.

+ 70% kortere verwerkingstijd
+ aanmerkelijke besparing op dataopslag

Opmerkelijke Performanceverbetering

Mercash is erin geslaagd om een opmerkelijke performanceverbetering te realiseren voor uw HR- en salarisverwerking. U kunt een besparing tot wel 70 procent van de verwerkingstijd realiseren. Bovendien zorgt Mercash ervoor dat u aanmerkelijk minder dataopslagruimte nodig heeft. De grootste besparing bereikt u bij processen met veel eenmalige urenmutaties, die veel voorkomen in de branches bouw, uitzend, detachering en zorg & welzijn. Deze opmerkelijke performanceverbetering werkt in combinatie met NAV2013R2 en NAV2015.

Meer overzicht met het Rolcentrum

In NAV2013R2/NAV2015 zijn de profielen in het Rolcentrum vernieuwd. Hierdoor krijgt u alleen nog die mogelijkheden op het scherm die u in een bepaalde rol, als HR-medewerker of salarisadministrateur, nodig heeft. Resultaat: het geeft u meer overzicht.

Betere medewerkersbeoordelingen

Uw medewerkers, managers en uzelf hebben voortaan toegang tot een beoordelingsportaal. Dat biedt u snellere ontsluiting, maar ook nieuwe mogelijkheden voor betere medewerkersbeoordelingen.

Uw voordelen:

  • Nieuwe functionaliteit om meerdere beoordelingscycli vanuit één portal aan te bieden
  • Los van de NAV-database in te vullen
  • Borging van eenduidig beoordelingsproces
  • Zeer intuïtief, geen training voor managers of werknemers noodzakelijk
  • Kostenbesparend door hogere efficiëntie met eigen licentiemodel
  • Hogere medewerkerstevredenheid.

 

Back To Top