skip to Main Content

MySolution

MySolution is als Gold Certified Microsoft Partner actief met haar oplossing MySolution FLEX in de uitzend- en detacheringsbranche.

Integraal

Het totale proces van werving & selectie, matching, planning, urenregistratie, facturatie en financiële administratie kan integraal worden geautomatiseerd. De verloning in MySolution FLEX is een integraal onderdeel op basis van Mercash Salaris.

Mysolution, partner van Mercash

Door de keuze voor Microsoft Dynamics NAV als ontwikkelplatform is MySolution in staat zeer snel op nieuwe marktvragen in te spelen en haar innovatieve oplossing verder uit te bouwen. Met behulp van Mercash Salaris is een optimale aansluiting gemaakt vanuit de urenregistratie. De verloningsmodule genereert daardoor de juiste loonjournaalposten in de financiële administratie. Deze aanpak is sterk onderscheidend in de uitzend- en detacheringsmarkt, omdat daar vaak met losse applicaties voor de verloning en de financiële administratie wordt gewerkt. Het gezamenlijk gebruikte platform Microsoft Dynamics NAV maakt deze ideale vorm van integratie mogelijk.

Branche: detacheren en uitzenden
Adres: De Bouw 149, 3991 SZ Houten
Telefoonnummer: +31306361692
Meer informatie: www.mysolution.nl

Back To Top