skip to Main Content

Microsoft Dynamics

Integratie met Microsoft Dynamics

Microsoft biedt wereldwijd geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen. Microsoft Dynamics is ook voor uw bedrijf dé oplossing voor soepele ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

Unieke integratie met uw HR- en salarisadministratie

Mercash ontwikkelde e-HRM-software die op unieke wijze is geïntegreerd met Microsoft Dynamics. Gegevens hoeft u maar een keer in te voeren om overal in het systeem up-to-date te zijn. En door efficiënt gebruik van dezelfde database kunt u data uit uw bedrijfsprocessen koppelen met uw HR-informatie voor nauwkeurige Business Intelligence en relevante managementinformatie.

Waarom Microsoft Dynamics?

Uw bedrijf is anders. Juist datgene dat uw bedrijf onderscheidt van uw concurrenten, kan u succesvol maken. Microsoft Dynamics is ontworpen om úw onderscheidend vermogen te ondersteunen. Gespecialiseerde partners implementeren bij u deze totaal oplossing, toegesneden op uw branche en uw bedrijfsprocessen.

Partner én onafhankelijk

Mercash is Silver Certified Partner van Microsoft én Independent Software Vendor (ISV).  Daarmee zijn we tegelijk partner én onafhankelijk. Het voortbouwen op het standaardplatform van Microsoft Dynamics maakt het mogelijk software te ontwikkelen die u op een professionele manier ondersteunt.

Back To Top