skip to Main Content
Mercash-software geschikt voor Dynamics NAV 2018

De soepele integratie tussen Mercash e-HRM en Dynamics NAV 2018 van Microsoft is al enige tijd actief. Vanzelfsprekend, mogen we daaraan toevoegen, want vanaf het begin is de Mercash software speciaal voor dit platform ontwikkeld. En nog steeds zijn onze toepassingen in Nederland de beste oplossing om je HR- en salarisadministratie te gebruiken met Microsoft Dynamics NAV.

Uiteraard is deze versie on-premise en online te gebruiken. En het is onafhankelijk van het operating system (OS) van je mobiele apparaten. Of je werkt met Microsoft, Android of Apple, je kunt overal en altijd bij Microsoft Dynamics NAV en bij de Mercash HR- en salarissoftware.

  • De allround bedrijfssoftware ondersteunt alle facetten van uw digitale transformatie. U stemt Dynamics NAV 2018 efficiënt af op de specifieke wensen en eisen van uw organisatie.
  • Microsoft focust sterk op de ontwikkeling van Power BI. De mogelijkheden van de managementrapportages zijn heel uitgebreid. Ook de visualisatie is sterk verbeterd.
  • Integratie met alle zakelijke oplossingen van Microsoft maakt het eenvoudig om verbindingen met klanten en partners te leggen, processen te optimaliseren en meer te bereiken.
  • Bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd door de integratie van out-of-the-box Microsoft Excel-rapportsjablonen. Bijvoorbeeld sjablonen voor een proefbalans en cashflow-overzicht.
  • Dynamics NAV 2018 is voorzien van een nieuwe integratie met Microsoft Flow. Gebruikers kunnen zelf taken automatiseren binnen de eigen Dynamics NAV 2018-omgeving.
  • Microsoft heeft geautomatiseerde installatiehandleidingen beschikbaar gesteld. Deze uitgebreide handleidingen vereenvoudigen de implementatie.

De nieuwe mogelijkheden zijn allemaal geïntegreerd met Office 365 en built-in intelligence. Op deze manier werkt Dynamics NAV 2018 in de vertrouwde Office-omgeving, die voor iedere gebruiker vanaf elke locatie bereikbaar is.

Back To Top