skip to Main Content

Mercash beschikbaar in Microsoft Dynamics 365 SaaS

Het nieuwste online platform van Microsoft Dynamics 365 wordt wereldwijd inmiddels dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Mercash heeft haar oplossingen ook beschikbaar voor Business Central in AppSource van Microsoft. Wat dat voor u kan betekenen leest u hieronder.

Mercash-app

Waarschijnlijk maakt u op uw smartphone gebruik van apps om informatie te ontvangen vanuit diverse invalshoeken. Hoe ziet het weer eruit? Hoe laat vertrekt mijn trein? Of wat zijn de actuele nieuwsberichten? We vinden het steeds normaler dat informatie altijd en overal beschikbaar is. In toenemende mate geldt dit ook voor bedrijfsapplicaties. Mercash is daarom ook aanwezig als app bij Microsoft en kan worden gebruikt op Windows PC, laptop, Chromebook, MacBook, tablet en smartphone.

Mercash Business Central

Of zoek via AppSource

Business Central

Mercash is onderdeel van Microsoft 365 Business Central. Daarmee integreert het volledig met andere modules van Business Central zoals financieel beheer en projecten. Ook andere apps in AppSource kunnen door middel van extensies informatie betrouwbaar en snel uitwisselen met Mercash.

Abonnement

Om de app van Mercash te gebruiken sluit u een flexibel abonnement af. U betaalt alleen voor het aantal werknemers en de modules die u nodig heeft. Mercash zorgt ervoor dat u altijd gebruik maakt van actuele wet- en regelgeving en cao of bedrijfsregelingen. Nieuwe versies worden automatisch toegepast en back-ups worden vanzelf gemaakt. De zeer strenge eisen die Mercash en Microsoft stellen aan het beheren en opslag van persoonsgegevens zorgen voor een veilige omgeving.

Meer weten?

Om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden die Mercash biedt, kunt u contact met ons opnemen via https://appsource.mercash.nl of via e-mail: appsource@mercash.nl en uiteraard ook telefonisch op 0229-282161.

Back To Top