skip to Main Content

Managementinformatie

Rapportages

Voor veel rapportages heeft u snel de resultaten nodig. Met de Power BI gebruikt u managementinformatie met voorgedefinieerde overzichten. Standaard zijn er met kruistabellen analyses mogelijk op onder meer FTE-rapportage, in- en uitdienstreding, verzuimgegevens en looncomponenten. De aanwezige rapporten kunt u eenvoudig en snel aanpassen of uitbreiden.

Dashboard

Voor uitgebreide overzichten én geavanceerde analysemogelijkheden gebruikt u Mercash Rapportage. U definieert zelf welke informatie u in de overzichten wilt. De HR- en salarisgegevens kunt u combineren met financiële gegevens en andere informatie uit uw Microsoft Dynamics NAV. De gebruikersvriendelijke interface maakt het mogelijk op eenvoudige wijze complexe analyses samen te stellen. U kunt what-if-scenario’s, en andere BI-opties uitvoeren, en uw HR- en salarisgegevens uitbreiden naar andere gegevensbronnen in de database.

Actuele managementinformatie, business intelligence, is voor elke organisatie noodzakelijk voor een strakke bedrijfsvoering. Met de flexibele oplossingen van Mercash / Microsoft Dynamics kunt u van eenvoudige zoekopdrachten tot complexe rapportages samenstellen.

Back To Top