skip to Main Content

Jörgen Zink nieuwe directeur Mercash

JörgenMet ingang van 1 juni 2017 is Jörgen Zink statutair algemeen directeur van Mercash, leverancier van e-HRM-software op basis van Microsoft Dynamics NAV. Jörgen Zink maakte sinds augustus 2015 deel uit van het managementteam. Hij volgt in de functie Wouter Bakker op. Wouter Bakker was in 2000 medeoprichter van Mercash en heeft de onderneming ruim zeventien jaar geleid. Hij blijft de komende jaren als adviseur aan Mercash verbonden.

WouterVolste vertrouwen

“Met het aantrekken van Jörgen anderhalf jaar geleden, lag deze verschuiving al in de planning. Voor mij is het tijd de dagelijkse bedrijfsvoering aan een jongere generatie over te dragen. Het is goed dat Mercash wordt versterkt met nieuw elan en een gegarandeerde continuïteit. Jörgen heeft al bewezen, met heldere communicatie naar klanten, partners en collega’s toe, de organisatie te kunnen leiden. Ik heb het volste vertrouwen in hem“, vertelt Wouter Bakker (67).

Digitale transformatie

De 39-jarige Jörgen heeft in het verleden onder meer gewerkt bij Accordis en Prodware. Met zijn achtergrond en ervaring in informatiemanagement en procesoptimalisatie is hij de aangewezen persoon Mercash de komende jaren te leiden. “Elk bedrijf is tegenwoordig een technologisch bedrijf. De digitale transformatie die daarbij hoort, gaat snel. Vernieuwing en voortdurende doorontwikkeling van software blijft daarom noodzakelijk. Mercash gaat daar volop in mee.”
Lees het interview met Wouter Bakker en Jörgen Zink. 

Mercash LogoOver Mercash

Verandering is tegenwoordig de enige constante. Dat vraagt om flexibiliteit in een organisatie. Een flexibiliteit die een onderneming in de HR- en salarissoftware wil terugzien. De HR-afdeling, medewerkers en managers moeten immers op het juiste moment toegang hebben tot relevante HR-gegevens, rapportages en documenten. Dat kan met de HR- en salarissoftware van Mercash, software die naadloos integreert met de ERP-software Microsoft Dynamics NAV.
Mercash is opgericht in 2000 en gevestigd in Hoorn. Met een overzichtelijk en gedreven team gaan we voor een vorm van samenwerken die we omschrijven als ‘persoonlijk partnerschip’. Mercash is in verschillende branches actief, waaronder Ziekenhuizen, Kinderopvang, Welzijn, Bouw, Detachering, Uitzendbranche en Zakelijke Dienstverlening.

Back To Top