skip to Main Content

Implementatie

Blauwdruk

Bij aanvang maken we met u een nulmeting, een blauwdruk voor de implementatie; wat is de huidige situatie en waar moet uw organisatie uitkomen met de Mercash-software? Mercash is een realistische softwareleverancier; we geloven dat een klant niet op onuitvoerbare beloften zit te wachten.

Inrichting

Een snelle maar goede inrichting van de HR- en salarissoftware zorgt dat u optimaal van start kunt. Door de blauwdruk verloopt dat strak en helder. De ervaringen uit eerdere implementatietrajecten nemen we mee in volgende projecten. Zo blijven we werken aan de beste aanpak voor u.

Ondersteuning

En dan is daar de livegang. U weet inmiddels veel van de de softwareoplossing, maar ook in de uitvoering ontstaan er vragen. De gedreven en ervaren consultants van Mercash kunnen u verder ondersteunen. En heeft u praktische vragen? Dan staat onze Servicedesk voor u klaar.

Gekozen voor de software van Mercash? Dan volgt de belangrijke stap, van beslissing naar realiteit. Mercash kiest hierbij voor een pragmatische blauwdrukaanpak.

Back To Top