skip to Main Content

Mercash HRM

Eenvoudig

In een wereld van de toenemende wet- en regelgeving rond werk en flexibilisering van de arbeidsverhoudingen wilt u uw HR-processen zo eenvoudig mogelijk houden. Tenminste aan de ene kant. Aan de andere kant heeft u voor uw strategische HR-beslissingen heldere HR-rapportages en HR-cijfers nodig. Mercash Human Resource Management (Mercash HRM) is de kant-en-klare, geïntegreerde HR-software die u als module simpelweg koppelt aan uw Microsoft Dynamics NAV. Eenvoudig en toch rijk.

Routine

Van instroom-, doorstroom en uitstroom; uw routinematige HR-processen en taken worden via handige workflows automatisch en efficiënt verwerkt. Dat maakt veel administratieve werkzaamheden overbodig. Zeker als u uw medewerkers en managers rechtstreeks toegang geeft met Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS).

Integratie

Mercash HRM vormt het kloppend hart van uw HR-administratie. Gegevens die u hier invoert werken direct door in uw ERP Microsoft Dynamics NAV. En omgekeerd. Eén keer invoeren en de gegevens zijn overal up to date. Toegang en autorisatie zijn vanzelfsprekend tot in detail beheersbaar.

Haal meer uit Microsoft Dynamics NAV met Mercash HRM; de HR-oplossing die uw mensen verbindt. Medewerkers bepalen het succes van een organisatie. Hun vaardigheden, kennis en productiviteit zorgen immers voor uw ondernemingsresultaten. Met actuele HR-informatie voor handen, neemt u bovendien sneller strategische beslissingen. Kom een stap dichter bij uw succes met Mercash HRM.

Heldere rapportages

U staat op het punt een strategische beslissing te nemen. Goede managementinformatie, Business Intelligence, is hiervoor cruciaal. Met Mercash HRM houdt u grip op uw organisatie met gegevens rechtstreeks uit Microsoft Dynamics NAV.

Standaard HRM-rapportages

  • Overzicht sollicitanten per datum/periode/vacatureprofiel
  • Overzicht wervingscampagnes
  • Gegevens per sollicitant
  • Overzichten personeelsbezetting
  • Opleidingsoverzichten
  • Overzichten arbeidsvoorwaarden per medewerker / per afdeling
  • Beoordeling per medewerker
  • Overzicht gewijzigde stamgegevens en nieuwe medewerkers voor uw salarisadministratie
BI rapportage
Back To Top