skip to Main Content
Gefeliciteerd, Berend Botje!

Berend Botje, is uitgeroepen tot ‘Beste grote kinderopvangorganisatie van Nederland’. Wij feliciteren onze klant Berend Botje van harte met deze geweldige prestatie.

Berend Botje beste kinderopvang
Het verhaal van Berend Botje

Directeur Alien Alberts: “We deden dit jaar mee met de derde editie van de Opiness Kinderopvang Awards. Deze verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau Tevreden.nl en Opiness.nl, een onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken. Aan deze landelijke verkiezing deden meer dan achthonderd kinderopvanglocaties mee, verdeeld over ruim driehonderd organisaties. Kinderopvang Berend Botje is winnaar in de categorie ‘grote keten’ en mag zich daarmee ‘Beste kinderopvangorganisatie van Nederland noemen’.

Niet de grootste, wel de beste

“Dat we deze award hebben gekregen aan de hand van de beoordeling van onze klanten maakt ons enorm trots. Een groter compliment is er niet! We kregen gemiddeld een 8,8.Het was al een enorme eer om bij de top 3 te horen. Ik heb altijd gezegd ‘Ik wil niet de grootste kinderopvangorganisatie worden, wel de béste’. Deze prijs is echt de kers op de taart in ons jubileumjaar, we bestaan al 25 jaar.”

Back To Top