skip to Main Content

HRM voor elke sector

HRM software van Mercash per sector

We bieden HRM-oplossingen voor diverse branches zoals kinderopvang, VVT, bouw & installatie. Van generiek tot maatwerk. Van MKB tot grote organisaties met duizenden medewerkers. Voor elke sector of organisatiegrootte hebben we een passende oplossing.

 

HRM voor kinderopvang

Professionele kinderopvang vraagt om doordachte bedrijfssoftware. KidsVision is ontwikkeld door mensen uit de praktijk. KidsVision is gebouwd op basis van Microsoft Dynamics en sluit naadloos aan op de werkzaamheden van de kinderopvang.

Lees de case van KinderRijk

HRM voor Bouw & installatie

Of uw organisatie nu per week, vier weken of maand de verloning uitvoert: Mercash is er klaar voor. Eenvoudig de uren importeren en de verwerking vindt plaats. Voor een volledige integrale oplossing kunt u een kijkje nemen bij onze partner 4PS. Alle oplossingen van Mercash zijn standaard opgenomen in 4PS Construct. Van calculatie tot projecten en van uren en euro’s naar salaris en HRM.

Hoe doen we dat?

HRM voor verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)

Zorg verlenen staat centraal in de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Toenemende regelgeving, kostenverantwoording en efficiency zorgen ervoor dat de aandacht van de primaire taak dreigt af te nemen. Dankzij Mercash krijgt u meer tijd beschikbaar voor uw cliënten.

Hoe doen we dat?

HRM voor kleine bedrijven

Bent u op zoek naar HR-software die u administratief ontzorgt en meer controle en overzicht biedt? Dan kunt u goed uit de voeten met Mercash waarin u veel personeelsinformatie kunt beheren. Het basissysteem biedt u onder andere de mogelijkheid om eenvoudig verlof bij te houden en verzuim te registreren. Met de modulaire opbouw van het pakket is uitbreiden in de toekomst altijd mogelijk.

Offerte aanvragen

HRM voor grote bedrijven

De voordelen van Mercash voor grote organisaties zijn ons specialisme in HRM-software, de flexibiliteit van ons pakket en de bereikbaarheid van onze consultants. Alle informatie over uw personeelsbestand kan worden ondergebracht in onze HRM software. Het informatiebeheer, het werkproces en de rapportages. Afhankelijk van uw bedrijfsvoering stellen we gezamenlijk het HRM-systeem modulair voor u samen. Dat kan een basisvariant worden voor het digitale beheer van personeelsdossiers of een complete oplossing inclusief salarisverwerking. Onze software ondersteunt u in werkprocessen, zoals werving en selectie, planning en budgettering.

Offerte aanvragen
Back To Top