skip to Main Content

Recruitment Services uitgebreid met beoordelen sollicitaties

Mercash Recruitment Services wordt uitgebreid met het beoordelen van sollicitaties. De beoordelingen zijn een efficiënte en gebruiksvriendelijke toevoeging aan de online werving en selectie. Hierdoor kunt u uw sollicitatieprocessen weer een stap verder digitaliseren.

Smileys

Recruitment Services: beoordelingen in smileys

Aan de hand van de vereiste kwalificaties en competenties, kunnen de betrokkenen een beoordeling meegeven. Deze beoordelingen leveren in het overzicht dan weer een gewogen gemiddelde op. De beoordeling wordt uitgedrukt in smileys. Per onderdeel kunnen er 0 tot 4 smileys (van ‘voldoet totaal niet’ tot ‘voldoet perfect’) worden toegekend. In principe weegt ieder onderdeel even zwaar, maar u kunt zelf het ene onderdeel zwaarder laten wegen dan het andere. Het is ook mogelijk een kwalificatie in de vacature te tonen, maar van beoordeling uit te sluiten.

Wegingsscore

Op de overzichtspagina van de sollicitaties geeft een smiley de gemiddelde beoordeling van de sollicitatie. Aan de hand van de wegingsscore wordt bepaald welke kleur de smiley krijgt. De kleuren zijn rood, oranje, geel, groen en donkergroen. Rood staat voor de slechtst passende score voor deze sollicitatie. Donkergroen is de best passende beoordeling bij deze sollicitatie.

Beschikbaar in release 5.30

De functionaliteit beoordelen binnen Mercash Recruitment Services is beschikbaar in release 5.30. Deze release verschijnt 16 november.

Wilt u meer weten over Mercash Recruitment Services?

Stuur ons een bericht!

Back To Top