skip to Main Content

Axians versterkt portfolio van Microsoft Business Applications met HRM & Payroll oplossingen door de overname van Kenmerc Groep door VINCI Energies

  • Versterking van Business Applications portfolio met HRM-softwareoplossingen
  • Nederlandse groep met 40 medewerkers

VINCI Energies neemt Kenmerc Groep HRM & Payroll oplossingen over inclusief de werkmaatschappijen Kennys en Mercash. Met deze overname versterkt VINCI Energies het Microsoft-portfolio van Business Applications binnen het merk Axians in Nederland.

Al meer dan 30 jaar wordt de Kenmerc Groep erkend als specialist van HRM data management en payroll oplossingen met een focus op de ontwikkeling & implementatie van HRM software voor de segmenten gezondheidszorg, kinderopvang, bouw en installatie.

Dennys Driehuizen, directeur Kenmerc Groep – ” Wij zijn met recht experts in het compliant maken van HRM-software binnen de Nederlandse en Europese wetgeving. Meer dan 100.000 personeelsdossiers worden beheerd in onze systemen. Een belangrijke focus is de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem; het moet handig en fijn zijn om mee te werken, snel inzicht geven en HR-management op digitaal vlak echt optimaliseren. “

Kennys en Mercash hebben de kennis en kunde in huis om organisaties te faciliteren met gebruiksvriendelijke HRM en Payroll software van salarisbetalingen tot verlof- en verzuimregistratie. Er is een sterke focus op selfservice voor de medewerkers en leidinggevende ondersteund met slimme workflows en eenvoud in het gebruik. De beproefde oplossingen integreren goed met andere bedrijfsapplicaties en zijn via een portaal of app beschikbaar voor alle medewerkers in een organisatie. De software is beschikbaar in een as-a-service (SAAS) model.

“ De toevoeging van Kennys en Mercash maakt onze positie in bedrijfsapplicaties nog sterker. Klanten die (gaan) werken met onze Microsoft Dynamics oplossingen in bijvoorbeeld zorg, vers- en maakindustrie, hebben een direct voordeel van de uitbreiding met deze HRM en Payroll modules. ” – Niko Brouwer, Directeur bij Axians.

Deze overname past volledig in de strategie van VINCI Energies om Axians te verbeteren in de verdere ontwikkeling van Business Applications.

Tom Greeve, Managing Director van Axians in Nederland – ” Axians zet mensen en de beste technologie centraal om samen met onze klanten werk en leven te verbeteren. Met de overname van de Kenmerc Groep zijn we nog beter in staat om onze ambitieuze klanten te ondersteunen bij het digitaliseren van hun organisatie. “

De activiteiten van de Kenmerc Groep worden in de nabije toekomst voortgezet onder de naam Axians.

 

Bedrijfsinformatie

Over VINCI Energies
In een wereld die voortdurend verandert, draagt VINCI Energies bij aan de milieutransitie door belangrijke trends in het digitale landschap en de energiesector tot stand te brengen. De teams van VINCI Energies rollen technologieën uit en integreren multi-technische oplossingen op maat, van ontwerp tot implementatie, exploitatie en onderhoud. Met hun sterke lokale wortels en wendbare en innovatieve structuur hebben de 1.900 business units van VINCI Energies zich gepositioneerd in het hart van de energiekeuzes van hun klanten, waardoor de betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid van hun infrastructuur en processen worden verhoogd. VINCI Energies streeft naar wereldwijde prestaties, zorg voor de planeet, nuttig voor mensen en toegewijd aan lokale gemeenschappen.

2022 : €16,7 miljard // 90.000 medewerkers // 1.900 Business Units // 57 landen
www.vinci-energies.com

VINCI Energies Nederland in 2022: €726 miljoen // 3.400 medewerkers // 65 Business Units
www.vinci-energies.nl

 

Over Axians
Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten is de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie. Zij stelt mensen en de beste technologie centraal om samen met ambitieuze opdrachtgevers hun werk en leven te verbeteren in zowel de private sector als publieke organisaties, overheidsinstanties, operators en service providers met een breed portfolio aan oplossingen op het vlak van dynamic infrastructures, business applications, intelligent apps en telecom.

2022: €3.3 miljard // 14.000 medewerkers // 35 landen
www.axians.nl

Back To Top